tisdag 30 november 2010

Dags för lite bus

Känner ni också er blekfisiga och liksom grå? Om ni inte heller har råd/tid med en resa till solen kan ni lätt fixa lite färg i nosen med brun utan sol. Den jag tycker allra bäst om är i form av våtservetter.
Den här från Comodynes luktar inte sådär äckligt heller som vanliga bus-produkter kan göra så man kan ta på dem och ändå gå ut på stan. Med annat jox måste jag ta på och sen kunna duscha några timmar senare för att bli av med stanken innan jag går ut bland folk.
Inte så billiga men effektiva och enkla.

Comodynes servetter kan man hitta på Åhléns och Kicks. Eller kunde i alla fall, jag är inte helt säker lägre. Hittade inte dem på kicks hemsida...hmm

Och så tänker jag rekommendera min favorit duschkräm. Jag älskar doften av den här tvålen från Dove. Hur fräsch som helst.


söndag 28 november 2010

Finskor för Foppafrälsta

Nu har jag fått mina crocs och provat dem. Jag tycker att de är jättefina och väldigt sköna. Folk har ju olika smak(som mitt förra inlägg om råttsvansar) så en del avskyr säkert den här stilen men om man gillar 60-tal och Mad-men inspirerat mode är de här perfekta. Rundad tå, sammet och kilklack.

De är så runda och söta.

Bekväma trots klack.

Viss skillnad från deras signatursko "foppatoffeln".

Vuxna kvinnor med råttsvansar

Jag både vill och behöver klippa mig nu, mitt hår är som gammalt svinto. Detta gör att jag tänker extra på hur folk ser ut i håret. Nästan alltid när jag är hemma sätter upp håret i en svans, ibland händer det att jag har flätor också. Men något jag aldrig aldrig aldrig har är råttsvansar!

Varför i himlens namn har vuxna kvinnor råttsvansar överhuvudtaget? Det är den värsta frisyr jag överhuvudtaget kan se på en vuxen människa. Tvä flätor har jag själv men det ligger också på gränsen, fast två pippilottor... På barn är det hur gulligt som helst, på tonåringar funkar det också men sen över 20 blir det ett STORT nono. Det ser bara ut som om man hysteriskt försöker se ung och fräsch ut och så blir resultatet patetiskt och skitfult.

Vanligast är nog denna frisyr i vården där man ofta ser den på sköterskor. När jag letade bild på kvinnor med råttsvansar hittade jag mest porrbilder. Sen sökte jag på undersköterska och genast fick jag napp. Snälla söta råttsvansbärare i vuxen ålder, lägg av med det och ha EN svans, fläta eller max två flätor. Please?

Hej jag vill se ut som som jag är 12 år även om jag har barn själv.

Whyyyy?

Den här bilden har jag "lånat" för att visa vad jag menar...

Såhär är råttsvansar hur sött som helst!

Tretorn för varma goa fötter.

Nu är det sådär julmysigt ute. ni vet, snö, adventsstakar och stjärnor har kommit upp. Folk börjar bli vänligare...älskar det! Därför ska jag ge mig ut en sväng nu och leta julstjärna, minipynt till minigranen och bara strosa runt och kolla skyltfönster. Eventuellt fikar jag med en kompis också.

Det är i sånthär väder man vill ha det varmt och skönt om fötterna. Mina nya stövlar är jättefina men de är inte så varma som jag hade hoppats. Därför vill jag ha ett par riktigt skitvarma! Mina snowjoggings har varit varma men de har töjt sig så de blivit tre nummer för stora. Det är ju inte sådär fashion med snowjoggings men det skiter jag totalt i! Fryser jag så klär jag på mig. Helst i det som är både varmt och snyggt då...
Jag tycker att Tretorn har bra priser i sin kampanj på campadre och jag gillar stövlarna så sånahär får det bli!

Här är länken dit: http://campadre.se/tipsa/45165.

Dehär med röda snören gillar jag verkligen men så är de bruna, det blir lite fel för mig som vill ha svarta.

Så de svarta får det bli. Och snörena kan man ju byta ut själv...560:- kostar de just nu på campadre(tom onsdag)istället för 1120:-

Jag gillar även de här unisex kängorna. De är i goretex så man inte blir blöt om tassarna. 710 nu istället för 1420:-.

lördag 27 november 2010

Trötter idag

Efter en sen natt är jag idag trött som en gammal disktrasa så jag bloggar lite mer imorgon. Bland annat har jag hämtat ut de där "foppa-pumpsen" nu. Gröna sammetspumps med kilklack från Crocs alltså. De är jättefina och skitsköna.Orkar dock inte ta bild idag så jag tar igen det imorgon. Ikväll blir det tidig sänggång.

Och så vill passa på att säga tack till Marika, Anders och Miloo också för tröjan(den med rolling stones-loggan jag tjatat om en massa) och för armbadet som är i samma som halsbandet jag älskar från hm. SÅHÄR glad blev jag för min iefterhand-present. Puss på er!

Hur snyggt som helst i verkligheten!

Armbandet jag fick av söta lilla Arsenius-familjen.

torsdag 25 november 2010

Mer rött åt alla

Huga vad jag är trött på min vårigt rosa blogg. Ska ändra om lite här snart bara så ni vet :)
Är ju som jag skrev häromdagen inne på rött och svart och turligt nog så svämmar affärerna (speciellt hm)över av svart och rött just nu.Här kommer lite mer exempel på vad jag gillar när det kommer till det röda.

Man kan ju ha röda läppar...(isadora nr 47"summer red")

...eller rött nagellack.(Mavala "satin")

Idag provade jag ett par pumps på HM. 199:- och så fina.

Hm's egna bild är lite finare men roligare med egna också tycker jag.

Den här svartröda rosen vore sketasnygg till feststassen. Om jag ser lite moloken ut så är det för att jag precis hade ramlat och slagit mig(jag är som Bambi när det blir halt) och snön gör att håret ser värre ut än vanligt.Men blomman är fin :)

Här är jag med mina två tvillingsystrar-alla tre med blomman i håret. 49.50:- kostar den på HM.

Uppdaterat med en åkpåse till...

Godmiddag på er alla
Jag tänkte bara lite kort tipsa om campadre och deras kampanjer nu. De har ungefär en miljard kampanjer i gång nu och de allra flesta handlar om barn. Och eftersom jag tror att många av mina läsare har barn så kan det ju passa bra med julklappstips och annat man kan behöva till sina små. Jag själv har inga småttingar och kikar väl mer efter andra saker på campadre men tipsa ibland kan man ju göra ändå :)
Följ min länk och kika in om ni inte redan är medlemmar där (kostar inget).
http://campadre.se/tipsa/45165

Åkpåse i cool kamouflage kanske? Med matchande väska. 499:- från Elodie details

Kikade in på campadre igen och såg att de kostar 1298:- i vanliga fall så jag slänger in en bild på jeanspåsen (och väskan)också eftersom det är 70% rabatt och DET är ju bra!

Om jag vore liten hade jag velat ha en sånhär klassiker från brio att laga mat på. 349:-

Det här är som sagt bara yttepyttelite av alla barnkläder,leksaker och prylar som finns just nu. Kan vara värt att kika in.

tisdag 23 november 2010

Nu är det rött och svart för denna här

Jag är som Picasso (inga jämförelser i övrigt förutom att vi båda är skorpioner) med mina färgperioder. Nu är jag inne på svart och rött. Så här är några saker i de färgerna jag fastnat för. Jag måste se till att bli rik snart så jag kan shoppa loss :) Eller hoppas att tomten är jäkligt snäll i år också...

Den här tshirten från hm(divided)har jag skrivit om förut men den tål att nämnas igen. Måste ta och skaffa den innan den tar slut.149 kronor.

Jag tänkte mig ha ett svart långt linne under. Rött eller svart, båda funkar. 99:-/2pack ellos.(Nu har de dessutom 40% på allt).

De här vaxade jeansen kommer från Lindex och kostar 399:-. Tyvärr finns de bara upp till stl 44 så jag tror inte jag får ner min rumpa i dem men jag ville ändå ta med dem för de är så snyggelisnygga.Vore ursnygga till rollingstones tshirten.

Jag kan inte låta bli att gilla de här rutiga från ellos. Jag är kanske för gammal för dem dock..men va fan, kan vuxna kvinnor ha två pippilottor i håret(återkommer till denna hemska frisyr) så kan jag väl ha rutiga punkiga brallor. Går upp till stl 48.

Om jag inte vore en sån sopa på att gå i höga klackar(får så jäkla ont)hade jag väldigt gärna velat ha de här från ellos. 399:- (40% på de här också..bara vissa märken det inte gäller på).

Så snygg till svarta byxor eller jeans, med ett långt svart(eller vitt för den delen)linne under. Vill ha. 399:- på hm. Finns upp till 46.

måndag 22 november 2010

I'm a New Yorker...på sätt och vis.

I förra veckan var jag, mamma och pappa i Skärholmen och kollade runt lite. Jag har några kompisar som gillar butiken New Yorker så när jag såg den där gick jag in. Och blev lite kär faktiskt. Främst i deras accessoarer som skärp, väskor, klockor och annat.
Kläderna går upp till xl för det mesta men det är inga stora xl. Visst fanns det en del jag fastnade för där också men det var var bland tillbehören jag handlade. Kläderna är..tja..en del jättefint och till bra priser och en del är mer av "blattebutik" om ni förstår hur jag menar...Mycket glitter, paljetter och sådär.

Men skärp köpte jag två stycken. De är dels billiga och dels går de upp i storlekarna. En del affärer har bara upp till 85 cm sen är det stopp men här gick de minst upp till 105cm.
Jag kommer definitivt att gå till New Yorker igen och botanisera runt.

Det här breda skärpet kommer jag att kunna ha till väldigt många av mina klänningar. Perfekt!

Jag har för mig att det kostar 139 kronor.

Och så köpte jag en helt oäkta leopard för 79 kronor. (om jag ser gravid ut så är det för att jag står konstigt samt är rätt tjock, iiiinte för att jag har bulle i ugnen).

söndag 21 november 2010

38 och forftarande barnsligt förtjust i födelsedagar :)

Nu är jag 38 år. Jisses! När hände det? Hur gick det till? Fast jag trivs ganska bra med min ålder faktiskt och jag fick fina presenter, många hälsningar via telefon, facebook och sms så det är fortfarande kul att fylla år. Jag tänkte dela med mig av några fina saker här i bloggen samtidigt som jag tackar alla fina vänner och släktingar.

Det här underbara halsbandet från Thomas Sabo fick jag av min moster Heléne.

Berlockerna som sitter i är en sandal, en hjärteväska och en bikini. Som i bininisarna vi hade i Turkiet. Sandalen jag tappade bort där och väskan vi smet iväg och köpte i smyg :)

Jag blev överlycklig redan när jag såg asken. Tack söta rara Heléne, jag blev så glad!!

Det här jättefina armbandet fick jag av min vän Malin.

Det passar jättebra till mina pärlhalsband men för sig självt också. Snyggt både till finklänning och jeans.Tack raring.

Jag har behövt vinterstövlar för jag tror det blir en snorkall vinter och jag har redan börjat frysa om tassarna så jag fick de här från mamma och pappa. Sååå glad!

499:- från skopunkten. Tack mamma och pappa :)

Flamingon förälskade jag mig i när jag och Linda var på Åhléns för några veckor sen och det kom hon ihåg så nu bor han hemma hos mig där han passar utmärkt i min svart, vita,rosacerise inredning. Puss Linda!

Och så fick hon prisen och de levde lyckliga i alla sina dagar. Eller grodan i porslin i alla fall. Lindas mamma tyckte att jag behöver en prins i mitt liv så nu ska jag pussa den här tills glasyren är ett minne blott. Tack rara!

lördag 20 november 2010

Födelsedagsfirandet kom emellan....

Hej kära läsare!
Nu har jag ju inte skrivit på flera dagar men det har sina rutiga skäl och randiga orsaker. Nämligen att jag har fyllt år. Tadaaa! 38 hela år är jag nu. Det känns helt okej faktiskt så länge rynkorna håller sig borta och jag på det hela taget mår bra. Lite smalare vill jag ju bli men det ska jag ta tag i efter nyår med läkares hjälp. Mer om det senare. Det är då och nu är nu.

Att jag inte bloggat beror ju inte bara på att jag råkat fylla år utan för att mina föräldrar varit uppe i Stockholm för att hälsa på mig. Så från tisdag-lördag har jag hängt med dem dygnet runt ungefär. Mycket rännande i affärer har det blivit men jag har inte haft tid att fota eller berätta om mina små fynd. Tänkte ta och göra det imorgon. Dels visa några saker jag fick i present som jag är jätteglad över(halsband, armband,flamingo, stövlar...) och även några småsaker(skiter i lysrören men mina skärp tänkte jag visa) jag shoppade med mamma och pappa.

Men för att stilla ert stora sug efter mina kloka modeord (ni som inte känner mig ska veta att jag är ironisk väldigt ofta...)så ska jag dela med mig av det jag letar efter just nu. och det är skjortor! Jag vill ha en lång, svart, mjuk, inte så tjock skjorta att kunna ha över till exempel mina blanka tajts. Den måste ha krage också. Det är skitsvårt att hitta! Jag har sett några som är ok men inte helt rätt. Mag är kräsen och vet vad jag vill ha när jag ser det.

Den här från ellos.se är ju inte det jag söker när det kommer till svart skjorta men ändå är den det. Jag har ju länge velat ha ett snyggt, mindre varmt alternativ till kavaj och kommit fram till att spets vore bra. Här kommer alltså ytterligare ett alternativ.

Den här från Lindex kan jag abslut tänka mig men den ser bara ut att gå upp till stl 42. På nätet i alla fall. Ska ge mig ut i den kalla verkligheten och se om jag hittar större i affärerna.299:- för den här.

Den här tror jag finns i svart också på ellos.se. 349:- kostar den har jag för mig. Kan vara ngt. Men jag är kräsen som sagt.

Om den här är av mjuk skön kvalitet är jag sugen på en sån. Men någon stel, prasslig skjorta vill jag inte ha för de blir bara hängande i garderoben. Men visst vore det snyggt med en lång vit till svarta tajts eller tajta byxor nedstoppade i stövlar och till det ett sidenband knuten runt halsen som en lös rosett. Det ska jag ha!

söndag 14 november 2010

Stickat är det som gäller just nu

Lite stickat från HM såhär i rusktider.

Den här är ju så jäkla passande och snygg till jeans eller jeanskjol. 399:-

Söt klänning upp till storlek xl.399:-

fredag 12 november 2010

En lite personligare big-ass

Ni som läser min blogg har säkert förstått att jag tycker att mode är väldigt roligt! Men en del dagar skiter man ju helt i mode, jag gör det i alla fall.
Ni vet, dagar då man är trött, frusen och helst bara vill ligga på spikmattan tills den lyfter och tar en till en varm sandstrand någonstans. En sån dag har jag idag. Jag ställde till och med in en dejt för att jag är så sjukt trött.

Förut ikväll satt jag och bläddrade frenetiskt bland bilder på kläder, skor, smycken osv för att ha något att visa för er läsare. Men vet ni vad? Jag kom på att jag inte MÅSTE visa kläder varje dag. Vilken uppenbarelse va?

Jag vet ju att en del som följer mig här även läst min andra blogg som är mer personlig men jag har inte orkat uppdatera den (också)på sistone. Därför tänker jag bli mer personlig här istället. Jag lägger nog in bilder av annat än bara saker jag vill köpa. Jag är ju mer än så faktiskt. Den som skiter i mig som person får ju scrolla vidare till mina köptips istället, hehe. Men som sagt, för att orka hålla liv i bloggen kommer jag att skriva om lite annat än bara vilka kläder hm och lindex har...Vad det blir får jag se. Det kommer som det kommer.

Nu ska jag göra som Törnrosa och sova i hundra år. Eller tills prinsen kommer(fan vilken osis för henne egentligen att det tog så lång tid. Fast om han kommit efter 3 veckor hade sagan kanske inte varit lika bra...).

Puss o kram på er

torsdag 11 november 2010

Otroligt billig festklänning från HM

Jag vet att det blivit ganska mycket festblåsor på sistone men det är ju så rooooligt med fina klänningar! Den här från H&M är så jäkla snygg och till ett pris som förvånar mig. 99 kronor!
Finns upp till storlek 46. Vet inte alls hurdan den är i modell och material men med draperingen bör den ju funka även för kvinnor med former...

Sexigt röd

Stiligt grå

Eller klassiskt svart.

Själv är jag mest förtjust i den röda. Dels för att jag har flera svarta klänningar och grått inte riktigt är min grej.



De här röda mocka och satinpumpsen vore sååå snygga till den röda klänningen. Eller till den svarta...eller grå. 399:- från Haléns.

Eller de svarta...funkar också till alla tre klänningarna. 5 cm klack verkar inte så blodigt dessutom.