måndag 31 maj 2010

Förslag om vad ni vill se?

Jag tänkte på en sak. Är det något speciellt ni som läser skulle vilja se mer om? Test av olika mascaror? Klänningar, jeans, skor, väskor. Se mig gå på höga klackar.Bästa hm, kappahl, indiska osv i sthlm?
Kom med förslag! Om jag nu har några läsare...ni är ganska tysta i så fall...Har jag några så vill jag ju prata med er! puss o kram

10 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag skulle gärna vilja läsa var du köpt dina kläder, pris och i vilka storlekar de finns. Jag själv bor rätt så ocentralt (i en liten by i skogen i Dalarna, men internet har jag! :-) ) och gillar att handla via nätet, men det känns osäkert ofta eftersom jag ju vill prova kläderna innan...
    Tex, den där ursnygga svarta "puff-koftan" som du har på dig på en bild, var har du köpt den? Kostade?

    Annars tycker jag du är bra! :-)

    Kram från Dalkullan igen. :)

    SvaraRadera
  2. Hej,
    fantastisk stil har du! Jag skulle gärna vilja se mer kjolar, var det finns å köpa fina i större storlek (är själv en 46a) och hur vi större tjejer kan se snygga ut i olika typ kjolar! :) Snygg sittande jeans är också alltid ett problem å hitta.
    Det där med höga klackar är en bra idée!

    Mvh

    SvaraRadera
  3. Dalkullan; jag ska bli bra på det där med att kommentera ställe och pris. Puffkoftan är från hm, hittade bara upp tilll stl L men tror det fanns xl också. 199 pengar kostade den. Älskar puff och sett att bland annat hm's höstkatalog är proppad med puffar på kavajer, toppar och annat. Luuuvely.

    SvaraRadera
  4. Mer underkläder tack!

    SvaraRadera
  5. hahaha, mig i underkläder? Njäe..det blir nog ingen glad av. Men självklart kan jag leta upp snygga set som jag själv vill ha (eller har redan).

    SvaraRadera
  6. Dalkullan här igen... :)
    Ja, underkläder var en bra idé! Har inte köpt ett set sedan det var inne med string! :-) Kanske kan du tipsa något som är snyggt, så även min man blir glad? (Vore glad om det setet EJ innehåller stringtrosa! Haha)

    SvaraRadera
  7. Bra med koftan där förresten, har en kompis som jobbar på HM, kan ju höra med henne om hon har någon i hennes butik. Så himla fin ju. Förresten så hittade jag en fin tröja på ellos från Zizzi. En grå, lite längre modell med puff på ärmarna. Kanske kan vara nått för dig?

    SvaraRadera
  8. Dalkullan: haha klart jag ska leta upp det så maken blir så glad att du snart kommer ligga vid en solstol i ett varmt land och sippa på en kall martini, med ena foten dinglandes i poolen. SÅ fina ska jag leta upp :D

    SvaraRadera
  9. Anki: ja den på hm finns i vit, svart och marinblå. gick runt länge med alla tre innan jag till slut tog den svarta. Ska kika på ellos-puffen. Tack för förslaget.

    SvaraRadera
  10. Låter ju alldeles för bra nästan! Han har iofs lovat eller LOVAT att va ska åka till Grekland i september. Då ska jag ha det nya setet med mej och köpa martini i taxfreen. :-) På mig vid poolen ska jag ha en prickig bikini. Aahhh... Längtar.

    SvaraRadera