tisdag 9 februari 2010

Kavaj passar ALLA

Jättesnyggaste kavajen från Haléns

Ett tips vad gäller kläder och som faktiskt passar ALLA är kavaj, jeans och topp. I det känner man sig varken för fint klädd eller underklädd. Man passar in lite överallt i det. Sen är det ju bara att blåsa på med accesoarer som passar tillfället. ska du på ett rockigare ställe-släng en cool scarf om halsen. På ett lite flashigare ställen är det bara att gå lös bland halsband, armband och ringar. Eller örhängen. Helst inte mycket och stort av allt bara. Stort halsband och stora örhängen blir lätt julgran. Kör på antingen eller där.

På fötterna är det jäkligt snyggt med ett par klassiska svarta pumps med smal klack. Jag vill så gärna ha och kunna gå snyggt i dem men jag är en sopa på höga klackar-det gör ju så ont i fötterna! Om någon har tips på hur jag ska kunna gå utan att se i kors av smärta så är ni välkomna att höra av er.
Ack så snygga och oj så ont.

2 kommentarer:

  1. fin blogg:)
    håller med dig att dom som är lite större kan också ha jätte snygga kläder.

    hare bra =)

    SvaraRadera
  2. Tack Sofia, vad kul att du gillar bloggen :) Och ja, visst kan man klä sig snyggt även om man är större, även om det kanske är lite svårare att hitta sånt som inte är så tantigt. Må så fint! :D /Louise

    SvaraRadera