onsdag 2 juni 2010

Puffig kavaj


När jag nu ändå är igång kan jag ju lika gärna visa kavajen igen som jag så gärna vill ha. Kappahl, upp till 46. Kostar 499:-
Men i hm's nya höstkatalog finns det fler puffade kavajer, jackor och kappor. Tror de andra kedjorna lär hänga på pufftrenden.

6 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit för ett tag sen och blir så GLAD när jag läser din blogg! Är 44 år och drar 44/46 och tycker om kläder och mode men hatar att prova. Har under åren skickat efter massor av kläder som hänger i garderoben eftersom de för det mesta varit "så där". För det mesta har jag använt svarta kläder eftersom det "döljer så bra" även fast jag innerst inne älskar färg. Nu har jag de sista dagarna, efter att jag läst din blogg, shoppat loss ordentligt. Igår följde det med två cerise linnen hem, ett vitt linne med volnger i fram (sånt som jag aldrig tittat på tidigare eftersom "en sån som jag inte använder så häftiga saker") och en vit brodyrtop. Jag var GLAD hela kvällen! Idag ska jag gå loss på underkläder...

    Tack än en gång för att du skriver så härligt och för att du fått mej att förstå att även jag kan ha de där tuffa och häftiga sakerna trots att jag är kraftigare än "vad man ska"!!!

    SvaraRadera
  2. Herrejisses vad glad jag blev av ditt inlägg! Jag ler från öra till öra och är så glad om jag kan inspirera folk till att klä sig som de VILL och inte som de BÖR.

    Så himla kul att läsa att du vågar dig på färger och snitt på kläder du inte haft tidigare. Ös på och njut av dig själv, färger och sommaren!! //Louise

    SvaraRadera
  3. Skitsnygg kavaj! Kanske kan vara nått för mig, ska på 40-årsfest snart och vill ha något nytt då. Vad kan man ha till kavajen då? Jeansleggings och ett linne som går över rumpan? Please, help me, du som kan sånt här! :)

    SvaraRadera
  4. Hej Anki. Ja visst är den skitsnygg! Mjuk och skön dessutom. Har provat den flera gånger. För snål just nu bara annars hade jag redan haft den. hehe. Till en 40 årsfest snart hade nog inte jag satsat på linne och tajts till kavajen. Risken är att du blir varm(så jäkla lurigt väder nu ju)och vill ta av kavajen. Då kanske tajts och linne blir lite trist. Tror jag hade satsat på vanliga jeans, en topp med puffärm kanske(jag gillar ju såna som du kanske sett i bloggen)eller nån annan detalj. Antingen med kort eller trekvarts-ärm. Och så ett par snygga pumps till det. Och kavajen såklart. Toppat med ett par stora örhängen. På så vis känner du dig fin och inte avklädd, även om du dumpar kavajen :)

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset! Skulle ju köpa kavajen tänkte jag, men slutsåld för längesen enligt tjejen i butiken... Skit också. Men men, har beställt en vit topp (eller kanske tunika?) jag tänkte ha med jeansleggings och pumps. Blir nog kanon!

    SvaraRadera
  6. Det blir nog jättefint! Ha det så skoj på festen :)

    SvaraRadera